CineFòrum: Solo

CineFòrum: Solo

Aquest divendres 26 de maig  les 19:00, arriba una nova sessió del CineFòrum. En aquesta ocasió amb un homenatge a Vicente Rubio, cineasta, productor audiovisual, membre del consell consultiu de Salut Mental Espanya, activista pels drets, la inclusió laboral i social de les persones amb trastorno mental, i recentment mort  als 43 anys d’edat.

A la sessió, veurem el seu documental autobiogràfic: “Solo”, que ens ensenya “una via d’entrada i sortida a l’esquizofrènia”. D’acord al seu autor: “Cuando el amor es el inico de una búsqueda y el único camino es la locura, el resultado es un viaje iniciático para el que se entrega a la aventura de soñar” . I reflexionarem sobre contencions mecàniques, sobremedicació i altres violències de la institució psiquiàtrica.

El Divendres 26 de Maig, a les 19:00

Convent de Sant Agustí, c/comerç 36

Sala Calidoscopi

 

 

No hay comentarios

Escribe un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.