TALLERS DE TARDOR 2017

TALLERS DE TARDOR 2017

 

Tallers Tardor 2017

 

TALLER DE TEATRE EMOCIONAL

Partint del reconeixement del teatre com una eina de creixement personal,  treballarem per millorar la gestió de les nostres emocions, superar la timidesa, i aprendre a relacionar-nos millor amb els altres i amb nosaltres mateixos. Per assolir aquests objectius, s’utilitzen l’expressió corporal i l’escenificació creativa, fent servir com a tècniques: la improvisació teatral, el joc escènic, el Teatre Terapèutic, la Teràpia Corporal Integrativa.

Facilitadores: Angela Corrales

Horari: Dilluns de 11h a 13h

Calendari: A partir del 9 d’octubre

Lloc: Ateneu l’Harmonia, Carrer de Sant Adrià, 20.

LABORATORI – TEATRE DE L’OPRIMIDA

Espai setmanal dirigit a persones interessades a potenciar la creativitat, conèixer gent nova i divertir-se mitjançant tècniques teatrals que ens conviden a la reflexió. Seran moments on una mirada crítica, que qüestiona la realitat, ens convidarà a contribuir amb la millora social.Facilitadores: Antonio Masegosa (uTOpia Bcn)Horari: Dimarts 15:30h a 17:00hCalendari: A partir del 19 de setembreLloc: Casal de barri Folch i Torres – C/ Reina Amàlia, 31
TEATRE EMOCIONAL II

Partint del reconeixement del teatre com una eina de creixement personal,  treballarem per millorar la gestió de les nostres emocions, superar la timidesa, i aprendre a relacionar-nos millor amb els altres i amb nosaltres mateixos. Per assolir aquests objectius, s’utilitzen l’expressió corporal i l’escenificació creativa, fent servir com a tècniques: la improvisació teatral, el joc escènic, el Teatre Terapèutic, la Teràpia Corporal Integrativa.

 

Facilitadores: Angela Corrales

Horari: Dimecres de 18:30 a 20:30

Calendari: A partir del 20 de setembre

Lloc: Centre Cívic Fondo C/ Wagner 19, Santa Coloma de Gramenet. Metro L1 Fondo.

 

 FILOSOFIA APLICADA A LA VIDA QUOTIDIANA

 

L’objectiu del taller és potenciar la reflexió personal entorn el sentit de la vida en general i de la nostra vida en particular des d’una perspectiva filosòfica oberta i interdisciplinària. A partir de la discussió en grup i l’anàlisi de textos i escenes cinematogràfiques ens aproximarem al concepte de sentit, models i ideals, amor i amistat, dolor i sofriment, raó i emoció, creences i opinions, felicitat i sentit de la vida.

 

Facilitadores: Joan Mendez i Virgínia Arroyo

Horari:  Divendres de les 18:00 a les 19:30

Calendari: 29 de setembre // 6, 20 i 27 d’octubre // 3, 10, 17 i 24

Lloc: Centre Cívic Convent de Sant Agustí c/ comerç 36

 

TEATRE PER A ALTRES IDENTITATS POSSIBLES

Taller per treballar el cos i les experiències de subjectivació a partir de les eines del Teatre de l’Oprimit. Espai des d’on construir col·lectivament altres maneres de pensar el cos, el fet emocional i els seus nomenaments. Posant l’èmfasi en altres maneres de pensar-se podem transformar o construir una relació emocional/corporal amb el món i les afliccions.

Facilitadors Antonio Masegosa ( Utopia) i Martín Correa-Urquiza ( Radio Nikosia)

Horari  Dijous de 12:30 – 14:30

Calendari   A partir del 5 d’octubre – 10 sessions.

Lloc Centre Cívic Pati Llimona, carrer Regomir 3

 

TALLER DE FICCIÓ VIVENCIAL

Des del principi de la història, l’ús de la ficció ha estat una de les maneres més eficaces i apassionants en les quals els éssers humans s’han llançat a explorar aquest gran món, gegant i desconegut,  que és la seva pròpia psique. La ficció com a poderosa eina que ens pot ajudar a conèixer-nos millor i a millorar les nostres qualitats comunicatives.
A través de la creació de poemes, de contes, de narracions… tot això aplicat a les teves pròpies vivències, i de mà del poeta i narrador Dani Orviz, analitzarem i observarem la manera en la qual la ficció pot ser un mirall de la teva pròpia vida i un camí d’auto-coneixement i evolució.

Facilitador: Dani Orviz

Horari: Dilluns de 12:00 a 14:00

Calendari A partir del 2 d’octubre- 10 sessions

Lloc Centre Cívic Pati Llimona, carrer Regomir 3

 

TEATRO

Viure el teatre d’una marea dinàmica i divertida on les persones aprenguin tècniques d’interpretació mitjançant l’expressió oral i corporal així com la posada en escena, promovent el treball en grup i atenent les demandes i necessitats que vagin sorgint durant el curs.

Facilitador: Xavier Domènech

Horari: Viernes de 14:45h a 16:45h

Calendari: A partir del 8 de septiembre

Lloc: C/ Ali Bei, 120

 

CUINA SALUDABLE PER AL TEU COS I LA TEVA MENT

Taller intensiu de cuina saludable  amb una orientació vegetariana. Som el que mengem,  el nostre funcionament depèn , en gran manera,  dels aliments que consumim. Per això en aquest taller parlarem de quins són els ingredients que no poden faltar en la nostra cuina i aprendrem a utilitzar-los en receptes senzilles i saboroses per al dia a dia.

Facilitadores: Ivanna Gómez i Mireia Tarrés

Horari: Dimecres d’11.30 a 14.30

Calendari: Del 4 d’octubre al 29 de desembre

Lloc: Centre Cívic Vil·la Florida, c/Muntaner 544

 

TALLER DE PERCUSSIÓ

Taller pensat per possibilitar la reconnexió amb el ritme del mateix cos, amb la respiració i la utilització de la veu com a instrument primordial. Es treballarà la veu, l’escolta i el ritme a través de la percussió i el cant individual i grupal.

Facilitadores: Joaquín Manjón

Horari: Divendres de 16:00h a 17:30h

Calendari: A partir del 8 de setembre

Lloc: Centre Cívic Convent de Sant Agustí, carrer comerç 36

 

TITELLES

Conèixer el món de les marionetes des del cor d’un taller de referència al món Abordarem diferents aspectes en l’art de les marionetes, la posada en escena i la seva construcció usant diferents tècniques.

Facilitadores: Marta Lorente Gómez y Marieta López Rojo

Horari: dijous 16h a 19h

Calendari: a partir del 2 de octubre

Lloc: C/ Guàrdia 9, “Casa taller de Marionetes Pepe Otal”

 

ATELIER DE PINTURA

Espai de creació al voltant de la pintura, el collage i el dibuix a la recerca d’un estil personal en el seu particular i subtil camí artístic. Taller integrador i participatiu on ampliar i sostenir les potencialitats expressives i socials dels participants. 

Facilitadores: Fabianna Rossarola

Horari: Dimarts de 15:00 a 18:00

Calendari: A partir del  19 de setembre

Lloc: Centre Cívic Convent de Sant Agustí, carrer comerç 36

 

IOGA I MEDITACIÓ

A partir de les postures de Ioga, de la nostra respiració i atenció plena tornarem a connectar amb el nostre cos, millorant la nostra postura i el nostre equilibri, tot això seguint el ritme natural de cadascun. Acabarem les classes realitzant un temps de meditació guiada, anima’t a provar!

Facilitadora: Montse Noguerol

Horari: Dimarts de 18:30 a 20:00

Calendari: A partir del  5  de setembre

Lloc: Casal de Barri Pou de la Figuera, sala petita. c/ Sant Pere Més Baix 70.

 

 

IOGA PER A COSSOS CANSATS

Taller de Ioga orientat a l’expressivitat del cos a partir de les seves pròpies possibilitats, des de el respecte, la escolta física i la connexió amb aquest espai corporal que , generalment, es postergat i silenciat. Pensat per a tots el nivells.

 

Facilitadora: Montse Noguerol

Horari: Dijous de 16:00 a 17:30

Calendari: A partir del  8  de setembre

Lloc: Centre Cívic Convent de Sant Agustí, carrer comerç 36

 

Inscripcions i informacions:

redsingravedad.org

info@redsingravedad.org

661 628 286

No hay comentarios

Escribe un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.