INFORME OMS – XARXA SENSE GRAVETAT

INFORME OMS – XARXA SENSE GRAVETAT

L’OMS acaba de nomenar a Radio Nikosia i al projecte Xarxa Sense Gravetat , on també participen Saräu, Aixec i Activament, com a exemple europeu. Un informe des de Dinamarca, parla de la necessària relació entre Cultura i Salut/Benestar (Pag. 8) i de l’experiència i pràctica pioneres de Nikosia.

A: A focus on culture: Second meeting ofthe expert group Cultural Contexts of Health and Well-being, No. 2 Copenhagen, Denmark, 4–5 April 2016 developing a systematic approach to the cultural contexts of health in the WHO European Region.

focus-culture-developing-systematic-approach-cultural-contexts-health

texto-oms

No hi han comentaris

Escriu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.