CINEFORUM – ” La Chica Danesa”

CINEFORUM – ” La Chica Danesa”

” La Chica Danesa” – El divendres 28 d’octubre, a les 19:00h, al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ del Comerç 36, Barcelona.

la-chica-danesaL’últim divendres d’aquest mes, et convidem a gaudir d’una nova sessió del CineFòrum, una activitat pensada per compartir i reflexionar, oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Aquest mes, amb una sessió especial, sumant-nos a l’Octubre Trans, una reivindicació internacional pel reconeixement de totes les identitats i la despatologització de la transsexualitat.

La Chica Danesa”, una pel·lícula de Tom Hooper (El Discurso del rey, Los Miserables), protagonitzada per Eddie Redmayne, candidat a l’Òscar i al Globus d’Or per aquesta actuació. El film explica la història de vida real de la pintora danesa Lili Elbe, la primera dona transgènere que es va sotmetre a una operació de reassignació de sexe. Un reflexió sobre el gènere, els prejudicis socials, la transfòbia i la construcció de la nostra identitat. T’hi esperem!!!

No hi han comentaris

Escriu un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.